mam cukier

  • Start
    Start Tutaj znajdziesz wszystkie wpisy dostępne na stronie.
  • Kategorie
    Kategorie Wyświetla listę kategorii tego bloga.
  • Tagi
    Tagi Wyświetla listę słów kluczowych, które zostały wykorzystane na blogu.
  • Archiwum
    Archiwum Zawiera listę wpisów, które zostały utworzone wcześniej.
  • Login
    Login Formularz logowania

b2ap3_thumbnail_miracle.jpgKiedy Zuzia zachorowała nie zadawałem sobie tego pytania. Mój Tato uparcie twierdził, że jest to możliwe. Nie miał do tego żadnych racjonalnych podstaw. Byłem tak pochłonięty terapią i złością na to co się stało, że

Przeczytano: 6590
Oceń ten wpis:

Dodane przez w w u nas

b2ap3_thumbnail_ltofly.jpg

W ubiegły weekend postawiliśmy sobie wyzwanie. Może i potrafimy u3mać cukier całkiem nieźle ale czy potrafimy u3mać się w powietrzu???

Przeczytano: 1244
Oceń ten wpis:
0

Dodane przez w w nauka

b2ap3_thumbnail_best-and-banting.jpgNa przełomie 19-go i 20-go wieku średnia oczekiwana długość życia dziecka u którego zdiagnozowano cukrzycę wynosiła 12 miesięcy. Teraz wynosi 816 miesięcy czyli 68 lat. Komu w zasadzie to zawdzięczamy? Przeczytajcie.

Przeczytano: 2945
Oceń ten wpis:

Dodane przez w w nauka

b2ap3_thumbnail_mannkind-markets-afrezza-to-people-with-type-1-diabetes-800x600.jpg

W styczniu 2016 MannKind ponownie przejął kontrolę nad Afrezza po tym jak firma Sanofi wycofała się z dystrybucji tego produktu. Co z tego wynika?

Przeczytano: 2383
Oceń ten wpis:

b2ap3_thumbnail_rice-1.png

Dzięki spostrzegawczości naszej znajomej dotarliśmy na ciekawą informację dotyczącą przyswajalności skrobi. Wpływ na nią ma sposób w jaki się przeprowadza jej obróbkę przed spożyciem oraz temperatura w jakiej ją spożywamy. Jak duży? Zobaczcie sami...

Przeczytano: 3040
Oceń ten wpis:

Instagram

Kategorie

nauka (101)
u nas (71)
podróże (33)
kuchnia (273)
desery (89)
zupy (19)
do chleba (15)
przekąski (15)
przystawki (15)
ludzie (3)

Zaloguj się