mam cukier

  • Start
    Start Tutaj znajdziesz wszystkie wpisy dostępne na stronie.
  • Kategorie
    Kategorie Wyświetla listę kategorii tego bloga.
  • Tagi
    Tagi Wyświetla listę słów kluczowych, które zostały wykorzystane na blogu.
  • Archiwum
    Archiwum Zawiera listę wpisów, które zostały utworzone wcześniej.
  • Login
    Login Formularz logowania

Dodane przez w w do chleba

b2ap3_thumbnail_schabgotowany.pngSchab gotowany - idealny do kanapek. Porcja o wadze 20 g ma 0,5 WBT. 100 g ma 235 kcal.

Przeczytano: 1126
Oceń ten wpis:

Dodane przez w w do chleba

b2ap3_thumbnail_pastazmakreli.pngPasta z makreli i twarogu - klasyka. Idealna do chleba. Porcja o wadze 40 g ma 1,1 wymiennika, w tym 0,4 WW i 0,7 WBT. 100 g ma 218 kcal.

Przeczytano: 803
Oceń ten wpis:

Dodane przez w w dania główne

b2ap3_thumbnail_dukkah.pngDukkah - bezglutenowa mieszanka przypraw i uprażonych orzechów. Bardzo smaczny dodatek do dań. U mnie wystąpił na razie tylko w tym przepisie Kurczak z fenkułem i ciecierzycą ale zapewne jeszcze z niego skorzystam. Porcja o wadze 10 g ma 0,6 wymiennika, w tym 0,1 WW i 0,5 WBT.

Przeczytano: 409
Oceń ten wpis:

Dodane przez w w zupy

b2ap3_thumbnail_zupazkrewetkami.pngBardzo smaczna i sycąca - zupa ziemniaczana z krewetkami i łososiem. Jedna porcja o wadze 200g ma 2,7 wymiennika, w tym 1,3 WW i 1,4 WBT. 100 g ma 96 kcal.

Oznaczone w: bezglutenowe krewetki
Przeczytano: 627
Oceń ten wpis:
0

Dodane przez w w Blog

b2ap3_thumbnail_kuchnia1.pngDzięki uprzejmości wydawcy mieliśmy okazuję zapoznać się z książkami, które od jakiegoś czasu są już na rynku - KUCHNIA ŚWIATA DLA DIABETYKÓW i KUCHNIA POLSKA DLA DIEBETYKÓW. Autorką obu jest Dorota Drozd, pielęgniarka diabetologiczna i dietetyczka.

Przeczytano: 767
Oceń ten wpis:

Instagram

Kategorie

nauka (100)
u nas (69)
podróże (31)
kuchnia (263)
desery (82)
zupy (18)
przystawki (15)
do chleba (15)
przekąski (14)
ludzie (2)
Blog (1)

Zaloguj się