mam cukier

  • Start
    Start Tutaj znajdziesz wszystkie wpisy dostępne na stronie.
  • Kategorie
    Kategorie Wyświetla listę kategorii tego bloga.
  • Tagi
    Tagi Wyświetla listę słów kluczowych, które zostały wykorzystane na blogu.
  • Archiwum
    Archiwum Zawiera listę wpisów, które zostały utworzone wcześniej.
  • Login
    Login Formularz logowania

Surówka z boćwiny

Dodane przez w w przystawki
  • Rozmiar czcionki: Większa Mniejsza
  • Przeczytano: 5959
  • 0 komentarze
  • Subskrybuj zmiany
  • Drukuj

b2ap3_thumbnail_surowkazbocwiny_n2.png

0,5 wymiennika ma ok. 50g surówki z buraka liściowego (mangoldu) i rzodkiewki.

Składniki:

• 30g młodych liści mangoldu (bez łodyżek)

• 70g rzodkiewki

• 1 łyżka (9g) oliwy z oliwek

• 1 łyżeczka (5g) cytryny

• pieprz i sól

Liście buraka i rzodkiewkę drobno pokroić, połączyć. Wymieszać oliwę z oliwek z cytryną i doprawić solą i pieprzem. Polać przygotowanym sosem przygotowane wcześniej warzywa.

 

Tabela wymienników

b2ap3_thumbnail_surowkazbocwiny_ww_20140104-235302_1.png

 

Tabela produktu

b2ap3_thumbnail_surowkazbocwiny_tab2.png

 

Kaloryczność w 100g produktu

b2ap3_thumbnail_surowkazbocwiny_cal.png

 

Oceń ten wpis:

Komentarze

  • Umieść swój komentarz jako pierwszy!

Zostaw komentarz

Gość środa, 20 wrzesień 2017

Instagram

Kategorie

nauka (100)
u nas (71)
podróże (33)
kuchnia (270)
desery (86)
zupy (19)
do chleba (15)
przekąski (15)
przystawki (15)
ludzie (3)

Zaloguj się